Assalamualaikum.........Jemput datang minum kopi....apo kaba keluarge?harap2 kakak,abang,pak cik n mak cik hepi dgn blog sey ini.... MAJU LAH I.T DEMI NEGARA...

PeNgumuMan!!!

Aben House Akan Di DeLEte.. Terima kasih kepada semua yang berkawan dengan Aben.. Dia kata dia tak boleh fokus pada blog.. Kerja makin banyak.. :(

tapi xmo sdey2...


Jumpa lagi suatu hari nanti.. Bila da ble duk saje mengarah orang.. Hahaha...Doakan kami berjaya ye.. Ble contact kami di www.serisubuh.com.. :D

Bye2.. Terima kasih semua...

Aben sayang korang..

4 KuNcU BerSuaRo:

khaLifah feDi said...

emm aben ko plak yg delete deh!!!!



knp..........
knp
knp
........................


xyah delete x bolih ker?


tencem aku cm nie wey!!!

Bro_mie said...

biar je kat sini.....tahun depan kang ko rindu kat blog boleh bukak! orraiiitt...

°šYąňáĐyą° said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben
mahu kemana sih
kok kamu mahu pergi jauh deh :((((((((((((((

aben said...

oleh kerna kamu ada komen kat sini...maka syer ubah pikiran...blog ni mgkin akan d private kan slama sebulan ja....maw modified....
hahahaha....