Assalamualaikum.........Jemput datang minum kopi....apo kaba keluarge?harap2 kakak,abang,pak cik n mak cik hepi dgn blog sey ini.... MAJU LAH I.T DEMI NEGARA...

apa daa...aku baru taw yg dia pun sayang aku...


maaf kan saye ye honey...
saye baru taw yang awak pon suke saye...
kalo lah adik x hantar msg mcm tu pagi ari tu...
mgkin...sampai skang saye x taw yg awak suke saye...
sgt2 mntak maaf atas kelembapan saye...
-alamak jiwang nye..-

honey...pic awak saye ltak ya...


  





pic ni akan d delete...
sapo brani copy...
jgn nyesal kalo sesuatu terjd kat sesapa yg copy pic wanita yg aku syg...

tlong hormati hak privacy ya...
aku bkan berniat nak menunjuk..
tp...aku nak menghargai dia..
aku x nak ade org len ggu aku...
jd tiada alasan utk phak ketiga...

so....igat...amaran keras...
dont copy paste gambar org sesuka ati
kalo nak jugak..mintak izin...
jgn jtuh kan maruah org melayu...
ni bahasa melayu...
jgn kate x pham plak ya...

ok adios...assalamualaikum...


7 KuNcU BerSuaRo:

Si Pari2 Kecil said...

macam pic aku sak~

















adeh! yOyO!


jan bikin malu bah ma honey..

imHepPie said...

owhh beliau ni yg di cita tuh eh..hehe thniah..

Aben said...

si dia pari2 kecil....hak3...
ha'ah..mcm sak kan?
maaf ya...pic ni akan d delete jgak nnti...
dun wori honey~ :-D

im hepi....huhuhu...suda taw kan?
diam2 suda~
trima kaseh~

me myself said...

weh... nnt ade org jeles camne.. sbb die da lama xdtg blog kamu ka kamu taruk?

pss: ade yg org xtaw ka? hohoho~ ni realiti atau fantasi?

aben said...

me myself....nak wat camner...
hakikat hidup org x ble lari...
kalo lari..u r loser..
baik trime hakikat...
bunga byak...kumbg da smkin pupus..
phm2 la ayt ni...

Nurul said...

mmg la kumbg makin pupus.. da die perosak bunga.. harus la disembur spray.. :P

Aben said...

me myself....hahahaha..ye la tu...
hanye kumbg tepilih je....
bkan sembarang kumbg..