Assalamualaikum.........Jemput datang minum kopi....apo kaba keluarge?harap2 kakak,abang,pak cik n mak cik hepi dgn blog sey ini.... MAJU LAH I.T DEMI NEGARA...

Abenhouse akan berehat dlm masa yg agak lama...

salam pada korg sekalian...
aku nak gtaw je...
aku dlm masa tedekat ni...
x de idea maw buat apa...
jd...
blog ini akan beghabok dlm tempoh yg mgkin lama...

aku brenti sbb....err....eh..x da sebab...
aku tipoo....
aku brenti sbb dlm bape bulan ni...aku agak tetekan...
kdg2....ape yg aku cite mgkin over mrapu...
otak aku pon da agak mereng stakat n hgga ada org marah...
jd aku x nak pnjg cite..

pnjg umo aku..aku akan taip lg cite yg best2....d blog abenhouse ni...

-aku nak p MEKAH dulu...bru p melancong or kawen...aku da set in my brain..hohoho...-

ok korg2 sume...slamat berbloging....
jumpa lg kalo aku pnjg umo...hihihi...
-doa kan aku cpt2 p haji....-

Assalamualaikum.....
-aku syg korg sume..ececeh-

4 KuNcU BerSuaRo:

Bro_mie said...

ilek ar ben, kalo x da idea, break dulu kejap.....kalo rasa rindu berblog boleh masuk balik, alah org lain pun sama.....

Cik Yuki said...

la..ben! xde..umah aku xmeriah ar ehehe kutuk aq lagi k..ahaha

imHepPie said...

erkk..xpe2 nnti aku tolong cuci x bg brhabuk eh

Aben said...

bro-mie....hehehe mmg akan msuk blik...tp p mlancong jap..
huhuhu

yuki....rilek...
nnti sey kutuk kaw2 nye...
hahaha..tp p cuti dlu amik blik idea yg da trbg...

imhepi....yea..thank imhepi...
tp kojo bghesih haboks nih x da gaji taw...hihihi